donderdag 2 april 2009

Hoe aan bezoekers komen voor uw website?

Geld verdienen? Ontdek hier waar we het over hebben!

Uw nieuwe WordToWebPage-site staat online ... Wat moet u nu doen om aan bezoekers te komen, zodat u geld kunt verdienen met Google Adsense?



Om geld te verdienen met uw nieuwe WordToWebPage-site hebt u een aantal bezoekers nodig die uw website komen bezoeken en uit eigen interesse op 1 of meerdere Google Advertenties (Google Ads) klikken. Dát is dé manier om geld te verdienen aan onze software.

U brengt bezoekers naar uw site die -HOPELIJK- op uw Google Adsense klikken.

Als u ons WordToWebPage systeem gebruikt kunt u doodnormale Word documenten in websites veranderen. Wanneer u de websites op het internet heeft geplaatst (wij kunnen dit ook voor u in orde maken) is de volgende stap, het aantrekken van websitebezoekers.
Geen bezoekers = Geen winst. Veel bezoekers = Veel winst. Zo simpel is dat.
Doe er dus alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar uw website te sturen.

Er zijn verschillende methoden om aan bezoekers voor uw website te komen.
Hieronder volgende drie verschillende mogelijkheden:

Hoe website promoten?



1.
Plaats gratis advertenties.

Het plaatsen van advertenties op internet is tegenwoordig gratis en kan u veel extra bezoekers opleveren. Advertenties plaatst u snel en gemakkelijk op een goede advertentiesite. Na verloop van tijd wordt uw advertentie gevonden in Google en zal de inhoud van de advertentie worden opgenomen in de zoekresultaten van Google.

Vanaf dat moment bent u online vindbaar en kan men via Google uw advertentie bekijken en naar uw website toekomen. Hoe meer advertenties u plaatst, hoe beter, want meerdere advertenties vergroten uw online zichtbaarheid (meerdere malen in Google) en hoe vaker u in Google zichtbaar bent, hoe hoger de bezoekersaantallen zullen worden.

2.
Bezoek fora.

Ga naar de Google zoekbalk en type het onderwerp van uw nieuwe website in. Zoek vervolgens in de zoekresultaten pagina's naar een forum dat enig verband vormt met het onderwerp van uw website. Zoek een interessante discussie op en praat erover mee.

Maak ook even een account aan op het forum zodat u berichten kunt plaatsen.
Ga op zoek naar de plek waar u uw handtekening kunt bewerken en voeg een link naar uw website toe. Dat is alles.
Iedereen die de discussie volgt kan uw handtekening simpelweg niet mislopen. Een groot deel van de aanwezige participanten zal de link in uw handtekening aanklikken.



Zodoende krijgt uw website meer bezoekers.

3.
Promoot met artikelen.

Dit is misschien wel de beste manier om snel veel bezoekers naar uw site te krijgen.
Promoot uw website aan de hand van artikelen. Op LeerWiki kunnen gebruikers zelf artikelen schrijven over een bepaald onderwerp. Onder het artikel is het mogelijk om een link op te nemen die naar uw website leidt. Hoe meer artikelen u schrijft, des te meer bezoekers op uw website afkomen.

Omdat artikelen (erg) goed gewaardeerd worden door de zoekmachines en vaak een hoge positie in de zoekmachines krijgen toegekend, willen wij u deze vorm van promotie beslist niet onthouden.
Wij gebruiken 'article marketing' zelf ook om onze business te promoten en tot op heden is deze methode van webpromotie succesvol gebleken.

Klik hier nu en begin met artikelpromotie op LeerWiki!

Begin Nu met Geld Verdienen!



U hebt nu 3 nieuwe ideëen om uw nieuwe WordToWebPage website te gaan promoten.
Waarom wachten? Download de software en laat WordToWebPage een website voor u maken. Zet uw website online en promoot hem direct met behulp van de hierboven genomende promotietechnieken. Bezoekers zullen zorgen dat er inkomen binnenkomt. Maak even wat tijd vrij en zet uw online business op. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten