maandag 23 maart 2009

Wat is Adsense en wat kan ik ermee doen?

Hoe kan ik Google Adsense inzetten om geld te verdienen met mijn websites die ik met WordToWebPage heb gemaakt?



Google Adsense is een service van Google waar websitebezitters worden beloond voor het plaatsen van advertenties op hun website.

Via Google Adwords kunnen bedrijven advertenties plaatsen op Google.
Google Adsense is het programma dat de advertenties van die bedrijven vervolgens online vertoond op diverse websites op het internet.

Iedereen die een website heeft kan zelf bepalen of hij Adsense advertenties op zijn web-site wil vertonen.

Personen die Google's advertenties willen vertonen, worden betaald per klik. Dat houdt simpelweg in dat webmasters geld kunnen verdienen door de advertenties van bedrijven op hun website te plaatsen. Het plaatsen van advertenties alleen, is nog niet voldoende om direct geld te verdienen, pas wanneer een bezoeker van een website op één van de advertenties klikt, gaat de teller lopen...

De verdiensten per klik kunnen erg variëren, maar het is algemeen bekend dat, in de markten waar adverteerders veel geld uitgeven om te adverteren op het Google netwerk, er het meeste geld te verdienen is.

Om een voorbeeld te noemen: de leningen en hypotheken markt zijn goede markten. Het gros van de adverteerders betaalt veel geld via Adwords om een nieuwe klant binnen te halen, en terecht, want een klant die een nieuwe hypotheek of nieuwe lening afsluit, levert nou eenmaal veel geld op! Hier kunt u van profiteren. Hoe meer geld adverteerders spenderen op het AdWords netwerk, des te hoger uw AdSense verdiensten zullen zijn.

Dus, Google Adsense is een service van Google waarmee iedereen met een website of weblog geld kan verdienen door advertenties te vertonen van bedrijven die reclame maken.

Lees hier meer over Google Adsense...

WordToWebPage kan het hele opstartproces heel gemakkelijk voor u maken, zodat u zelf niets/vrij weinig hoeft te doen.

Zoals wij in de vorige posts al hebben beschreven, maakt ons programma automatisch websites voor u die automatisch worden gevuld met Google's Ad-sense advertenties.

U hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een Word document met goede inhoud en een Google Adsense account. Ons programma, WordToWebPage, zet uw Word documenten om in websites en voegt de advertenties er automatisch aan toe.

Zodoende kunt u voortaan een onbeperkt aantal nieuwe websites maken, die nog geld opleveren ook! Dat is nog eens een goede manier om een automatisch tweede inkomen op te bouwen!

Lees hier meer over wat u NIET MAG DOEN bij Google Adsense...
(NB: Het is verboden om op uw eigen advertenties te klikken!)

WordToWebPage bestellen kan snel en gemakkelijk via deze link.
Het programma is direct te downloaden, zodat u onmiddellijk aan de slag kunt gaan met het opzetten van geld verdienende websites.

Succes en goede verdiensten toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten