zondag 15 maart 2009

Wat doet WordToWebPage?

Wat kunt u doen met de WordToWebPage software?



Open de software en kies de gewenste template (= de vorm van uw website).

Selecteer een bestaand Word document op uw harde schijf en voer daarna de ID van uw Google Adsense account in. Met de volgende muisklik bouwt WordToWebPage een complete website voor u, waar u onmiddellijk geld mee kunt verdienen. Zo simpel is het!

Cash Verdienen met uw nieuwe website



WordToWebPage heeft uw Word document in een website verandert en daaromheen allerlei kleine, relevante tekstadvertenties geplaatst. (Google Adsense)Bekijk een voorbeeld. Vervolgens zal een groot gedeelte van de bezoekers op uw nieuwe website op één of meerdere Adsense advertenties klikken. En die Adsense kliks leveren u geld op. Begin vandaag nog met het bijvullen van uw portemonnee...

Elke klik op uw Adsense advertenties levert u geld op. Hoeveel geld, dat kan ik niet precies zeggen, omdat de vergoeding per klik voor het grooste deel afhankelijk is van het bedrag dat de adverteerder per klik aan Google betaald.

Wat ik wel met zekerheid kan vertellen is dat er in de hypotheken en leningen sector over het algemeen goed geboden wordt en de kliks in die markt het meeste geld opleveren. Maargoed, dan moet u toevallig een website hebben die over geld en leningen gaat... Die keus is aan u!

Geen geld verdienen met uw website?



Het is overigens niet verplicht om het nummer van uw Google Adsense account in te voeren om geld te verdienen met WordToWebPage. Deze handige tool is namelijk ook te gebruiken zonder Google Adsense. Op die manier kunt u Word To WebPage ook alleen gebruiken voor het converteren van uw Word bestanden en het maken van websites. Handig als u een website wilt maken, maar geen geld wilt verdienen.

Websites maken voor andere mensen



Een ander idee is het maken van websites voor andere mensen.
U vraagt gewoon even naar een Word documentje en het accountnummer van de Google Adsense van uw klant. U vertelt aan uw klant dat het maken van een geld opleverende website (bijvoorbeeld) 5 euro kost. Verzin zelf een leuke prijs!

Voor die 5 euro heeft u maar 1 minuut werk verricht. U voert namelijk zo het Word document van de klant en het nummer van het Google Adsense account in en klaar is Kees!

Leg de klant nog even uit hoe hij zijn website kan uploaden en incasseer die 5 euro!
Uw klanten zullen blij zijn met hun nieuwe geld-verdien website!
Ga op zoek naar tien mensen die geld willen bijverdienen met een website en verdien 10x5 euro per week. Dat is 50 euro per week en 200 euro extra bijverdiensten voor U per maand! U kunt zodoende uw eigen online business opzetten.

Uw verdiensten incasseren



Voor het ontvangen van online betalingen kunt u gebruikmaken van TargetPay
Met deze dienst kunt u telefonische betalingen ontvangen, alsook iDeal betalingen en SMS betalingen.

Tot zover deze post over wat u met de WordToWebPage software kan doen. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om voordeel te halen uit Word2WebPage.

In één van de volgende posts zal ik u nader informeren over het gebruik van WordToWebPage.

Wilt u de software direct downloaden, klik dan hier

Succes met geld verdienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten